16:00

Alets IK

Referat: BK Viljan - Alets IK

Ännu en extremt viktig 3:a!

Matchen börjar på sämsta tänkbara sätt med en Viljan-kontring i andra minuten och ett avslut av högsta klass ger 1-0 och uppförsbacke direkt. Det tar runt 15-20 minuter innan vi får en bra balans i vårt spel och kvitteringen kommer efter 24 spelade. Vi är inte speciellt bra i första halvlek så vi bestämmer att vi "startar om" i andra.

Det ger resultat och i vår bästa period i matchen kommer 1-2 och 1-3. Sen blir det svajigt igen och en macthbild som ingen har kontroll över. Efter en omställning för Viljan blir det straff, en straff som Sebbe gör en makalös räddning på nere vid stolproten. Det kommer dock en reducering i 83:e, i andra bollen efter en hörna.

Matchens sista minut blir en berg och dalbana känslomässigt då Viljan får in en boll i mål som vi alla tycker är offside, Viljan jublar och tror dem har kvitterat, huvudomaren tar dock bort målet efter dialog med linjedomaren, i samband med det kommer också slutsignalen. Marginalerna på vår sida, första gången i år känns det som, men gött e det!